Haluan tarjouksia

Miksi orgaaninen?

 

Miksi kiinnittää huomiota kauneustuotteisiin, jotka eivät vastaa standardejanne? Tieteellisesti on todistettu, että 85 % iholle levitettävistä aineista imeytyy elimistöön. Natural Me-ssä arvioimme jokaisen ainesosan puolestanne. Kaikki tuotteet tässä e-liikkeessä on tehty puhtaista orgaanisista ainesosista – niissä ei ole muovia, silikonia, petroleumia, värejä, teennäisiä hajusteita, kemiallisia säilytysaineita eikä muita sellaisia vaarallisia ainesosia, mitä löytyy suurimmasta osasta kauneustuotteita. Voitte olla varmoja, ettei yksikään Natural Me "hyllyillä" oleva tuote vaikuta negatiivisesti ihoonne tai elimistöönne.

Miksi käyttää orgaanisia kauneustuotteita?

Kolmesta yksinkertaisesta syystä:

Orgaaniset kauneustuotteet ovat parhaita iholle.

Se, mitä levitätte ihollenne, päätyy myös elimistöönne. Sertifioidut orgaaniset tuotteet on valmistettu ainesosista, jotka on kasvatettu käyttämättä synteettisiä hyönteismyrkkyjä, herbitsiittejä ja geneettisesti muuttamattomia organismeja. Nämä tuotteet eivät sisällä haitallisia lisäaineita kuten petroleumvaha, täytepulverit ja tekokemikaalit. Kaikki kasvit sekä niiden mehut ja öljyt on kasvatettu luomumaanviljelleen eli ilman kemiallisia lannoitteita ja muita haitallisia synteettisiä aineita. Yksinkertaisemmin sanottuna, sertifioidut orgaaniset tuotteet ovat täysin terveellisiä ja luonnollisia. Synteettiset vaihtoehdot, mutta hyvin haitalliset.

Orgaaniset kauneustuotteet ovat usein ainoa mahdollisuus allergisille ja hyvin herkkäihoisille ihmisille, esimerkiksi aknen tai ekseeman tapauksessa. On vähemmän todennäköistä, että ne ärsyttävät ihoa. Luonnollisesti orgaaninen kosmetiikka on paras ja luonnonläheisempi vaihtoehto käytettäväksi myös vauvoille ja raskaanaoleville.

Orgaaniset kauneustuotteet tehoavat paremmin.

Ajatelkaa kauneustuotetta kuten ruokaa. Nykymaailmassa käytetään ruokateollisuudessa hyvin paljon synteettisiä ja teennäisiä ainesosia. Mutta jos menet huippuravintolaan, voit olla varma, että ruokalistassa ei käytetä niitä. Huippukokit tietävät, että huippulaadukkaan ruoan luomiseen tarvitaan parhaita mahdollisia ainesosia. He eivät käytä ruoanvalmistuksessa teennäisiä mausteita, koska luonnolliset mausteet ja kasvit antavat ruoalle hienomman ja harvinaisemman maun. Kauneustuotteiden tekeminen ei eroa siitä juurikaan. Sertifioidun orgaanisen kosmetiikan tuotteet tehoavat paremmin, koska niiden luomiseen on käytetty parhaita ainesosia.

Suurin osa kosmetiikka-asiantuntijoista on yhtä mieltä siitä, että ihonhoidossa pätee totuus – mitä puhtaampi, sitä parempi. Täten orgaaniset tuotteet tehoavat parhaiten. Koska luonnollisten tuotteiden vaikutusaineiden sisältö on orgaanisissa tuotteissa suurempi ja siten lähempänä ihon omaa struktuuria, pystyvät ne myös tukemaan paremmin ihon luonnollista solujen uudistamis-, kosteutus- ja suojaprosesseja.

Orgaaniset kauneustuotteet ovat ympäristöystävällisiä.

Orgaaninen maatalous sulkee pois synteettisten kemikaalien ja lannoitteiden käytön, kaiken sen, millä on tuhoava vaikutus vedelle, maanpinnalla ja terveydellemme. Orgaanisia kasveja kasvatetaan geneettisesti muuttamatta organismeja käyttämättä. Ne voivat olla hyvin vaarallisia niin ihmisten kuin myös ympäristön terveydelle. Siten, kun huolehdit omasta terveydestäsi, autat samalla suojelemaan herkkää ekosysteemiämme. Tästä hyötyvät kaikki.