Haluan tarjouksia

Ostoehdot

 

Maksaminen ja turvallisuus

Natural Me e-liikkeessä saatte maksaa tuotteista pankkilinkkien kautta tai pankkisiirrolla.

E-myymälässämme voivat internet-pankeissa maksaa Nordean asiakkaat. Pankkilinkin kautta maksamisen jälkeen klikatkaa linkkiä „Takaisin myyjän sivulle“, joka tuo teidät takaisin Natural Me e-liikkeeseen. E-liikkeessä saatte lopuksi tiedotteen tilausnumeron kera. Lisäksi löydätte sähköpostistanne tilaus- ja maksuvahvistuksen.

Jos valitsette maksutavaksi pankkisiirron teille sopivasta pankista, pyydämme maksamaan OY Lundheman pankkitilille Nordea Pankissa FI91 1820 3000 0273 34. Pyydämme teitä ehdottomasti merkitsemään tilausnumeronne laskun viestiksi. Pankkisiirtoa varten tarvittavat tiedot näytetään teille myös e-liikkeessä heti tilauksen esittämisen jälkeen. Tilauksen vahvistaminen tarpeellisten tietojen kera lähetetään myös sähköpostiosoitteeseenne. Odotamme pankkisiirtoa 3 päivän kuluessa tilauksen esittämisestä. Sen jälkeen oletamme, että haluatte luopua tilauksesta ja se poistetaan.

Natural Me e-liikkeestä ostaminen on turvallista. Henkilötietojanne ei julkaista kolmansille henkilöille. Tietojanne käytämme vain tilauksenne täyttämisessä sekä vastaavasti suostumuksellenne myös erityistarjousten lähettämiseksi teille.'

Suomen Verkkomaksut

 

Toimittaminen

Teillä on mahdollista valita Natural Me e-liikkeestä tuotteita tilatessanne kahden eri toimittamistavan välillä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, ovat voimassa Suomessa, on vahvistettu ja eivät riipu paketin painosta.

Kotiinkuljetus – 15.90 €

Tuotteet toimitetaan kirjelähetyksinä kotiin tai muualle siihen osoitteeseen, jonka ilmoititte kotiinkuljetuksen osoitteeksi. Kun tilauksesi on käsitelty ja pakattu, saat sähköpostiisi postin seurantakoodin lähetyksen seuraamista varten. Voit seurata lähetyksen kulkua osoitteessa www.itella.fi. Jos tavaraa ei onnistuta toimittamaan teille, lähetti jättää postilaatikkoon ilmoituksen toimintaohjeineen.

Postitoimipaikkatoimitus  – 8.70 €

Tuotteet toimitetaan Postin Itella Economy – noutopaketteina. Kun tilauksesi on käsitelty ja pakattu, saat sähköpostiisi postin seurantakoodin lähetyksen seuraamista varten. Voit seurata lähetyksen kulkua osoitteessa www.itella.fi. Kun paketti on saapunut lähimpään postitoimipaikkaasi, saat asiasta tiedon tekstiviestillä kännykkääsi. Yli 88 € tilaukset toimitamme ilman Economy toimitusmaksua.

Tilauksenne pitäisi saapua 2-5 työpäivän kuluessa alkaen ostosumman maksamisesta. Jos jostain syystä tilauksen täyttäminen viivästyy, otamme teihin heti yhteyttä.

Tuotteiden palauttaminen

Jos haluatte luopua tilauksestanne ja emme ole vielä laittaneet tilaustanne matkaan (tavallisesti postitamme 1-2 työpäivän aikana), peruutetaan tilauksenne. Tilauksen peruuttamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä meihin välittömästi, lähettämällä vastaava viesti osoitteeseen info@naturalme.fi.

Jos ette ole tyytyväisiä saamaanne tavaraan, teillä on oikeus lähettää tilauksenne tai osa siitä käyttämättömänä omalla kustannuksella meille takaisin. Palautettavan tavaran on saavuttava meille 14 päivän aikana alkaen päivästä, jolloin saitte tilauksen. Pyydämme pakkaamaan tuotteet kunnolla välttääkseen vahingoittumista. Pyydämme myös lisäämään viestin, miksi palautatte tavaran. Palautamme teille palautetusta tavarasta maksetun summan 30 päivän aikana, lukuunottamatta kuljetuskuluja, alkaen peruutusilmoituksen saamisesta.

Jos teille saapuneet tuotteet ovat vahingoittuneet tai ne eivät vastaa kuvausta, pyydämme palauttamaan nämä tuotteet 14 päivän aikana niiden saamisesta. Tämän jälkeen tarjoamme teille tuotteiden korvaamista tai rahan palauttamista. Vahingoittuneiden tuotteiden tapauksessa maksamme kuljetuskulut itse.

Jos haluatte palautta tuotteen, ottaka yhteyttä meidän asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai soittamalla. Me ilmoitamme Teille kuinka saatte palauttaa tuotteet.